Sweet Charity

Hejsan helojsan! :)
Nu ska jag skriva om när jag var ner till Stockholm med min mamma och Cajsa som är en av mina bästa vänner.

Vi var och kollade på musikalen Sweet Charity på Intiman. Nanne hade huvudrollen som Charity och hon var helt fantastisk! Hon är inte bara en toppen artist utan även en super duper bra skådespelerska! TOPPEN!!! Hennes inlevelse i pjäsen var helt förtrollande, man kunde se EXAKT hur Charity kände sig, var hon glad så var man glad, arg, rädd eller ledsen så var man allt det med henne. Helt magiskt!

Nu hoppar jag till mötet med Nanne efter föreställningen.
Vi frågade kassan, eller vad man ska kalla det, innan föreställningen om vi fick träffa Nanne efteråt och dom sa att dom skulle ordna det åt oss så efter allt så gick vi till sceningången och väntade på att hon skulle komma ut. Och hon tog verkligen sin tid. ;) Det var jättemånga som kom ut innan henne och när jag och Cajsa såg hur handtaget på dörren rörde på sig så tänkte vi förhoppningsfullt: "Är det Nanne som kommer nu???!!!......" och när det inte var hon så sjönk vi liksom ner och tänkte: "... Neeeej..... Nu får hon ta och komma snart!!!".
Sen när hon ätnligen kom ut så kollade hon glatt på oss och sa exakt samma sak som hon gjort innan med exakt samma leende: "HEEEEEEJ!!!!!!!!!" och jag och Cajsa ballade ur riktigt ordentligt och började skrika och tjuta av lycka och hoppade på varandra och kramade varandra och skrek ännu mera.
När vi väl lugnade ner oss lite så kollade hon lite på oss och sa sen: "Det är väl ni som är Malin och Cajsa va?" och då flippa' vi ur ännu mera och gjorde samma sak och skrek: "HON KOMMER IHÅG OSS HON KOMMER IHÅG OSS!!!!!!!!" och Nanne bara stog och skrattade och mamma stog och skämdes. x]
Ungefär en halv minut efter det så presenterade mamma sig själv och sa: "Aa, jag är mamma till en av dom här galningarna, jag.". Nanne fick jätteroligt åt det och höll på att skratta ihjäl sig, hon var tvungen att ha mamma som stöd så hon inte skulle ramla ner på marken och Cajsa hånskrattade åt mig på nåt sätt bara för att min mamma sa att hon var MAMMA till en av dom här GALNINGARNA. GALNINGARNA CAJSA! XD Inte bara mig. ;) Haha. :D Tror dock att hon fattar bättre än så. :D Haha. ^^ Eller tror, jag vet! ^^ Jag blev jättearg dock. Tyckte mamma var jättepinsam och jag började slå henne lite lätt och sprang ungefär 100 meter bort och skrek av ilska. x] Haha.

Jag och Cajsa fick 2 autografer var. En på våra Sweet Charity-tröjor som vi köpte under 20 minuters pausen och ett idolkort. Det ser ni på bilderna som jag har lagt upp här innan. :)
Mamma fick en autograf med, på själva "programmet" som det heter. Nanne råkade skriva fel dock, hon trodde att autografen skulle vara till mig så hon skrev: "Stora kramar till Malin!......" och sa sen: "Nej justja det var ju du som skulle få den, var det Åsa du hette?" "Jaaa precis." svarade mamma så hon fick ändra så det blev: "Stora kramar till Malins! mamma Åsa! Nanne". Det var lite kul. :D<3

Sen så fick vi några kramar utav Nanne och sen så var det tack och adjö.

Jag har tyvärr inga bilder från denna gång. :( Men nästa gång så ska jag skriva om mitt återbesök till Intiman för att se Sweet Charity och träffa Nanne igen fast den här gången tillsammans med Sofia. :)<3

Hörs då!
Kramen!
//Malin.

Autografer

Jag hade lite fel innan.
Det skulle inte alls handla om Furuvik, det skulle handla om Sweet Charity den 22 februari 2006 men det tar jag senare.

Nu har jag skannat in några autografer och tagit kort på en. Ska lägga upp dom. Bilderna på tröjan är det copyright på!

  
© Malin D.

     



Det här är alla autografer jag har fått hittills.

Skriver om Sweet Charity senare. :)

Ha re bra!
//Malin.

Andra gången i Valbo! :D

Andra gången jag träffade Nanne var samma år den 17:e december. :)
Återigen så var det skivsignering. Hon signerade sin skiva "Alltid på väg". Hon sjöng låtarna "Lyckos dig", "Ensamhet", "Många karlar, lite tid" och "Håll om mig"... tror jag. ^^ Kommer inte ihåg allt i detalj direkt. :( Men anyway.

När hon sjöng klart så gjorde jag precis som förra gången. Köpte hennes singel, ställde mig i kön och väntade på min tur. :) Hade några kompisar med mig den gången. Sofia och Emelye. Jag ville inte gå först av oss tre för att jag var så nervös. Då började dom bråka om vem som skulle gå först av dom och det blev så drygt så jag gjorde det ändå. :P

När det var min tur så log hon lika stort igen och sa "HEEEEEJ!!!!" och jag igen med mitt pipiga "Hej...". Haha. ;) Men sen så kollade hon en stund på mig och sa "Men dig känner jag väl igen, va?!" "Eh ja... mycket möjligt..." "Vad heter du?!" "Malin...." "JAAAA justja!!! Det är ju du!!! :D". Hon var som desperat för att få veta. :P Men vi kände ändå varandra lite för att jag skrev till henne dagligen (gör det fortfarande men inte lika ofta.) och hon skrev ett mail tillbaka till mig strax innan jag träffade henne.

Hon fick några presenter, eller man kanske ska säga julklappar, som hon blev superglad för. Det var inga speciella saker direkt. Det hon blev mest glad över var ett troll som jag köpte ungefär en månad innan, hon samlar på troll och har väl flera tusen hemma... :P
Så hon tog tillbaka singeln och skrev ännu mer på den: "Tusen tack för alla fina presenter!". Hon var som överlycklig. :P

Sen ville hon ha en kram och sa åt mig att komma över på hennes sida av bordet, så jag gick dit och hon kramade mig ganska hårt. :P Men det var min första kram från Nanne! Kunde knappt fatta att det var sant! ^^ Och eftersom hon visste att jag blev mobbad och så i skolan så sa hon "Se till att ingen är elak mot dig i skolan nå mer!". Jag blev helt paff... att hon skulle säga det till en liten "meningslös" människa som mig! Men jag lyckades klämma fram ett litet och pipigt "Okej". Och så klappade hon mig på kinden med... det var jag inte alls berädd på... Shit!!!!!! Vart helt svimfärdig!

Det är väl allt jag kommer ihåg från den gången. :) Har några bilder från den dagen oxå som jag ska lägga upp. Men kom ihåg att det är copyright på dom!!!

          


© Malin D.

Nästa blogg blir om ett uppträdande i Furuvik.

Ha det bra!!
//Malin.

Första träffen med Nanne

Första gången jag träffade Nanne var den 7:e maj år 2005.
Då uppträdde hon i Valbo köpcentrum alldeles utanför Gävle och hon skulle signera sin skiva "20 år med Nanne". Jag kommer ihåg att hon sjöng "Håll om mig", "Avundsjuk" och så tror jag att hon även sjöng "Highland"? Jag är inte säker men dom två första är jag 100% säker på.

Efter uppträdandet så köpte jag skivan och ställde mig i kön och väntade på att det var min tur att få skivan signerad. ^^ Jag var jättenervös eftersom det var första gången. Men när det väl var min tur så stirrade hon på mig rakt i ögonen och log så stort och sa "HEEEEJ!!!!!" och jag blev helt röd i ansiktet och sa lite svag och pipigt: "Hej......".
Vi pratade inte så mycket och jag tog emot skivan och utbrast: "Tack så hemskt mycket!" och Nanne svarade: "Tack själv!" med ett stort leende på läpparna, och så var det tack och adjö. ;)

Har tyvärr inga bilder från den dagen för dom har tydligen försvunnit från datorn.

Skriver om nästa träff sen nån gång!

Kram
//Malin (Nanne-fanet från Gävle)

Hej!

Hejsan alla!

I den här bloggen kommer jag enbart skriva om konserter eller skivsigneringar som jag har gått på eller ska gå på i framtiden med Nanne. Jag kommer lite senare uppdatera den om första gången jag såg Nanne live och träffade henne strax efteråt.

Jag har min andra blogg: http://mallethescatgirl.blogg.se/ för dom som vill gå in och titta på den, där skriver jag om vad jag har gjort under dagarna, vad jag tycker och tänker och känner och en massa annat. :)

Vi hörs!
//Malin.

RSS 2.0