Nanne tolkar Kent

Denna tolkning av Kents "Ingenting" är oxå WOW! Hon gör det såååå bra!!! Jag tycker att detta är mycket bättre än originalet!


Nanne ute ur körlsaget.

Jag kan inte förstå hur Nanne åkte ut ur körslaget igårkväll! Hennes kör var riktiga entertainers! Låten som jag tycker var fruktansvärd gjorde hon och kören helt fantastisk! Det var liksom... WOW!!!!

Idag kan man chatta med Nanne kl 14:00 på tv4's hemsida. Jag ska definitivt vara med och chatta! ;)


Rösta!

Kom igen nu, det är nästan en timme kvar till körslaget börjar! Rösta på team Nanne från Hägersten!!

Numret är 099-402 02

Eller sms:a NANNE till 72400!!!!!!!!!!

Se till att allas underbara Nanne får stanna kvar i tävlingen! :D

Kom igen nu!!!!

Jag har kollat på körslagets hemsida och sett "tyck till" saken. Frågan var "Vilken kör är din favorit?". Jag klickade självklart på Team Nanne men det visade sig att hon bara har 12%!!!! Och det är det mindre än vad alla dom andra körerna har! Kom igen nu och rösta på Nanne! Hon förtjänar att vara kvar länge till! KOM IGEN!!!!!


Nannes blogg

Nanne har skrivit nåt väldigt intressant i hennes blogg! Detta är ett urklipp ur hennes blogg:

"Varför var det inget som omnämndes med Magnus körmedlem som slet av sig byxorna och stod där i bara kalsonger samtidigt som man la upp en helsida med tjejer som var mer påklädda än vad han var?....var är skillnaden?.....jo, för det var ju en kille. Då är det tydligen ok, men om en tjej hade gjort samma sak så hade det blivit en helsida med "skandal"-bilder och text. Är det konstigt att många killar får konstiga bilder av tjejer, beroende på hur de klär sig och att tjejer ofta får samma snäva bild om sig själva? Snälla media, ta lite jäkla ansvar!!!!!!"

Hon har en stor poäng i det! Att det ska vara ok för killarna att visa sina kallingar inför publik och vara helt ok för andra medans tjejerna döms hit och dit och att en troskant blir till troschock osv... det är helt absurt. Tack Nanne för att du stöttar tjejer!


Ny autograf!

Detta inlägg kan nog bli lite onödigt men det har ju med Nanne å göra så... jaa... haha!

Jag fick en jättefin julklapp av Celicia när hon var här i Gävle, nämligen en autograf av Nanne!



Tusen tack Celicia och Nanne för denna! :D Är superglad! :) Älskar er båda!

Kram
//Malin.

Körslaget

Åååhh jag är så dålig på att blogga i denna blogg! Jag ägnar så mycket tid till min andra: http://mallethescatgirl.blogg.se . Men nu ska jag skriva lite granna iaf!

Körslaget hade premiär den 26:e december och Nannes kör från Hägersten är fortfarande kvar! Underbart!!!!!!!! :) Fortsätt rösta på Nanne så hon kommer till final! Det är hon värd!!!!! :)

GO TEAM NANNE!!!!



Kram
//Malin.


RSS 2.0