Nya bilder

Hej på er!

Vet ni vad jag kom på?! Jag hade fler bilder på Nanne från 17/12-05 som jag inte hade på datorn. Men nu har jag skannat in dom och ska ladda upp dom här.

       

      

© Malin D. Ta inte bilderna utan att fråga!

Hörs nästa gång, då jag bloggar om den 24/3-07 i Valbo Köpcentrum. :)

Kram
//Malin. :)

Furuvik 20/8-06

Denna gång skulle Nanne uppträda på Furuviksparken tillsammans med Shirley Clamp, Sebastian och Anne-Lie Rydé. Jag och Sofia var självklart på plats! Eftersom det var 2 år sen så kommer jag inte ihåg exakt vilka låtar hon sjöng. Kommer bara ihåg att hon sjöng Håll om mig och Avundsjuk och hade några klädbyten. x]

Hon sträckte sin hand ut till publiken och alla små barn bara sprang fram till henne och ville ta på hennes hand. x] Jag och Sofia gick lugnt fram och tog några bilder på Nanne. På den ena av mina bilder så fick jag ögonkontakt med Nanne. :D Det var skitballt. ^^

     

© Malin D, KOM IHÅG!!!!!! Ta inte mina bilder utan tillstånd!

Förlåt för att det är dålig kvalité på bilderna. Min kamera var i stort sätt trasig.

Eftersom detta var strax efter att Nanne hade opererat sig så fanns ingen möjlighet att få träffa henne efteråt, hon åkte hem direkt skulle jag tro för att vila upp sig.

Nästa blogginlägg kommer handla om skivsignering i Valbo Köpcentrum den 24/3-07.
Vi hörs då! :D
Kram
//Malin!

Sweet Charity - igen

Hejsan svejsan!

Nu var det ett tag sen jag skrev, lovade att skriva om andra gången jag träffade Nanne och det ska jag göra nu. ^^

Det här var den 6:e maj 2006. Den dagen var väldigt stressig för mig för jag hade danstävling samma dag så när jag kom hem så var Sofia redan där så jag fick ösa på mina andra kläder och väskor och bara springa in i bilen och så for vi iväg. ;)

Bilresan tog ungefär 2 timmar och det var en halvtimme till insläpp på Intiman när vi kom fram så vi satte oss på en prakbänk lite längre bort och småpratade lite.

Föreställningen var lika bra som förra gången! Kanske ännu bättre. Det var precis samma känsla den gången som det var innan.

När föreställningen var slut så stog dom allihopa på scenen och tackade och bockade och vinkade och hade sig. Nanne fick syn på mig och Sofia eftersom vi satt längst fram och vinkade till oss och log stort! :) Jag höll på att dö, vet inte hur det var med Sofia, hon bara log tillbaka. ^^ Det var helt amazing!

Sen gick vi ut till sceningången och väntade på Nanne. Hon var precis lika seg som förra gången. x] Men hon kom! :D Fast hon kunde inte stanna länge för hon skulle iväg på en spelning sent den kvällen. Men när hon kom utstörtande så hoppade hon på mig och Sofia och sa "Åååh vad kul att se er!". Hon skrev autografer till dom andra som var där och Sofia, jag hade ingenting hon kunde skriva på så jag avstod. ^^

Vi gav Nanne tidiga födelsedagspresenter. Av mig fick hon ett smycke och så var det nån grej till som jag inte kommer ihåg vad det var, av både mig och Sofia fick hon ett jättegulligt trollpar. :) Hon blev såååå glad för den! Sen vart det inte så mycket tid över. Vi fick en varsin kram till och så var vi tvungna att springa till bilen för Sofias pappa var inte på världens bästa humör.

Jag har tyvärr inga bilder från denna gång heller. :( Men nästa gång ska jag skriva om uppträdandet i Furuvik den 20/8-2006. :) Då blir det några bilder!

Hörs då!
Kram
//Malin!

RSS 2.0